GESTIB

ACCÉS AL GESTIB: https://www3.caib.es/xestib/ 

 

PROBLEMES D’ACCÉS AL GESTIB

Sóller a 19 de novembre de 2021

Benvolgudes famílies:

Aquest curs, amb la finalitat d’estalviar paper, passarem totes les circulars i les notes de Primària pel sistema Gestib.

Per accedir al Gestib heu d’anar al següent enllaç:  https://www3.caib.es/xestib/ 

Tots teniu un usuari com a pares/mares dels infants escolaritzats al nostre centre. Si heu oblidat el vostre usuari heu de contactar amb la secretària.

Si teniu problemes amb la vostra contrasenya, sol·licitau primer un reinici de contrasenya. Heu de posar totes les vostres dades personals i si aquestes són correctes, és a dir, si coincideixen amb les que tenim al centre,  rebreu seguidament un correu electrònic amb una contrasenya provisional que s’ha de canviar.

Per fer el canvi d’aquesta contrasenya provisional, que dura només 24 hores, heu de tornar a entrar al Gestib des de la pantalla inicial https://www3.caib.es/xestib/. Allà heu de tornar a introduir el vostre usuari i clicar canvi de contrasenya. Aquí ja podreu introduir la contrasenya que vulgueu.

Una vegada estau segurs que el procés s’ha fet correctament, podeu guardar l’usuari i la nova contrasenya al vostre mòbil o ordinador. 

Molt important: no pitgeu “guardar” fins al final de tot. Això vos evitarà entrar en un “bucle” del qual resulta difícil sortir-ne.

A la secretaria de l’escola vos podem ajudar. L’horari de secretaria és de 9:00 a 9:30 i de 13:30 a 14:00 hores.

L’equip directiu